Велинград - online - Избирайки танца, децата избират цел и успех 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Избирайки танца, децата избират цел и успех
Публикувано 2010-01-19 09:04:35 от Темпо

Възпитаниците на Петър Милчев, Десислава Петачка и Мая Кондарева от Клуб за спортни танци “Имуплс” направиха своя вече традиционен благотворителен концерт на 16 януари в читалище “Отец Паисий”. Залата бе препълнена с развълнувани родители, близки и приятели, а концертът бе уважени и от народния представител от ГЕРБ Ангел Даскалов.

Първи на сцената се появиха участниците в “Денсинг старс”, които в края на 2009 г. прославиха името на клуба в национален ефир. Веднага след тях бе изпълнението на звездната двойка Христо Гръчки - Весела Димова, които през изтеклата година покориха високи върхове. С много емоции бе заредено изпълението на малките танцьори от най-новата школа на клуба, която вече работи в Дорково. Класа показаха възпитаниците на школата в Ракитово, която съществува от 7 години. Публиката аплодира с вълнение усилията на най-упорития член на “Импулс” - малкия Атанас Клечаров, който е болен от синдрома на Даун, но танцът е в кръвта му, а усмивката му заразява с настроение и топлина. Свойки от клуба, носители на награди от държавни и международни първенства, показаха елегантността на стандартните танци и темперамента на латино-ритмите. Приятелите на “Импулс” от музикална школа “Звънче” Вили Бъсина и Емил Шулев изпяха две песни, а присъстващите се насладиха на хармонията между музика и танц.
От името на родителите Поля Гаджева благодари на треньорите, че в залата децата са в техните сигурни ръце, далеч от улицата, насилието и наркотиците на днешния ден. Избирайки танците, децата избират цели, мечти, успехи, красотата на изкуството да танцуват. Голямо благодаря и за строгостта на треньорите, зад която се крие огромна любов.
Двойките на “Импулс” закриха концерта с валс и с пожеланието през 2011 г. да блеснем пред цяла България и във Велинград да се проведе първият дипломатически бал. Петър Милчев благодари на колегите си Мая Кондарева и Десислава Петачка, чието дело бе прекрасният концерт. Към танцьорите той се обърна с благодарност за тяхното постоянство и труд, а на родителите благодари, че са помагали на клуба и ще продължат да го подкрепят.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай