Велинград - online - Гръчки – Димова втори в Испания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гръчки – Димова втори в Испания
Публикувано 2010-01-19 09:12:43 от Темпо

Състезателната двойка на клуб по спортни танци “Импулс” Христо Гръчки - Весела Димова се класираха на суперпрестижното второ място на силния международен турнир в испанската столица Мадрид. Масовото спортно мероприятие се проведе на 9 януари в Студентския град на Мадрид с участието на състезатели от Европа, след които тези на доминиращи в спортните танци държави като Русия, Украйна, Италия, Испания, Австрия, Чехия и много други. Големият успех за нашата двойка дойде в категорията на младежи до 19 години, стандартни танци, където Весела и Христо се наредиха веднага след тоталния доминатор в световните танци Русия. Успехът на двамата бе определен от техния треньор Петър Милчев като “нещо много сериозно, което дава много надежди за бъдещи още по-големи успехи”.

На следващия ден двамата взеха участие и в турнира от веригата IDSF, който носи точки за международната ранглиста, и там в категорията на младежи над 19 години достигнаха до класиране на осминафиналите и заеха 36-то място в крайното класиране, което с оглед на голямата конкуренция и по-високата възрастова група също бе определено като добро представяне от треньора Пътр Милчев. Със спечелените точки от състезанието двамата за първи път в историята на „Импулс” слязоха под челните 200 се изкачиха на 199-та позиция от общо 3 500 двойки.
Клубът стартира подготовката за Държавното първенство, което ще се проведе в началото на март в София. За по-добрата подготовка на състезателите за предстоящото първенство в края на януари ще се проведат срещи и семинари с гост лектори от водещи страни в спортните танци като Русия и Италия. Стана ясно също, че клубът има и две нови попълнения: Шаная Манафова от Смолян и Коста Каракашин от София.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай