Велинград - online - Тази година по-скромно участие на “Ваканция и СПА Експо” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Тази година по-скромно участие на “Ваканция и СПА Експо”
Публикувано 2010-01-19 09:25:39 от Темпо

Представянето на Велинград на тазгодишната международна туристическа борса “Ваканция и СПА Експо” от 25 до 28 февруари ще бъде по-скромно. Решението е общо - на общината и на хотелиерите, а причините основно са финансови.

На 13 януари заместник-кметът Дияна Кехайова събра Консултативния съвет по туризъм, като основна тема на срещата бяха организационните въпроси във връзка с участието. Тази година щандът ще бъде само 19 кв.м, но се запазва на същото стратегическо място в НДК - в непосредствена близост до много посещаваните щандове на Турция и Гърция. Наемът на щанда ще е около 3000 лева, които поема общината. Определени са и таксите за участие с рекламни материали на хотелите: от 50 до 200 лева в зависимост от категорията.
Подробно бе обсъдена визията на щанда, за която този път отговаря Сергей Жегов. Той изрази личното си мнение, че успешните дестинации се предлагат като едно цяло, а подобно представяне на Велинград отсъства. Затова бе решено да се представяме като дестинация Велинград, а не акцентът да пада върху отделни хотели. Г-н Жегов наблегна, че е необходимо да се детайлизира какво точно означава “СПА столица на Балканите” и да се работи по-активно с туроператорите.
Консултативният съвет се запозна с предложението на рекламната агенция “Балканите” от Благоевград за изработване на рекламен филм и спот за Велинград. Засега общината набира оферти, а Борис Голомехов отчете, че в направените 4-5 опита за филм са вложени доста средства, но не са се оказали сполучливи.
Г-жа Кехайова постави и темата за предстоящия конкурс за изработка на електронен рекламен билборд на площад “Н. Гяуров”, който общината предстои да обяви. Избрана бе работна група, която ще изготви критериите за конкурса: Д. Кехайова, арх. Т. Енев, Б. Голомехов, Зл. Златанов и Д. Салкина.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай