Велинград - online - КРИМИ ХРОНИКА 18.01.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИ ХРОНИКА 18.01.10
Публикувано 2010-01-19 09:58:18 от Темпо

МАРИХУАНА Късно вечерта на 10 януари във Велинград полицаи са извършили щателна проверка на джип Сузуки Витара, управляван от 34-годишния пазарджиклия С. И. Заедно с него в автомобила пътували велинградчаните В. Р., 28 год. и Д. Н., 27 год. и молдовската гражданка И. С. В джипа е намарен плик с 515 грама марихуана, която е иззета. Срещу четиримата задържани, една част от които са криминално проявени, се води дознание.


ХЕРОИН Глоба от 600 лева и заплащане на съдебните разноски от 700 лева е наказанието за М. И., който през 2009 г. е заловен с 0.60 грама хероин. Присъдата бе постановена преди седмица от Районен съд - Велинград.

НЕВИНЕН Велинградчанинът И. Т., служител в ДЛС “Чепино”, бе признат за невиновен от Районния съд. Той бе обвинен, че на 7 август 2009 г. във вилата му са открити взривове, шнур, барут, боеприпаси и патрони, за които няма разрешително. Освен това са намерени полицейска шапка и полицейска стоп-палка, с които лесничеят можел да се прави на полицай. Според решението на съда веществените доказателства се отнемат в полза на държавата и ще бъдат унижощени. Решението може да бъде обжалвано.

АЛКОХОЛ С 1.78 промила алкохол бе хванат да шофира 46-годишният велинградчанин Е. Б. Полицията го е заловила зад волана на автомобил Фолксваген Пасат през нощта на 14 януари.

КОКОШКИ В края на седмицата полицията е задържала двама велинградчани на 22 и 26 години, които откраднали кокошки от двора на 70-годишен мъж във Велинград. Срещу крадците се води бързо производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води