Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.01.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.01.10
Публикувано 2010-01-26 09:17:25 от Темпо

НАГРАДА Гранд-хотел “Велинград” вече е “СПА хотел на Балканите”. Високото звание му бе присъдено от Балканския алианс на хотелиерските асоцииации ВАНА. Наградата бе връчена в Белград по време на 47-ия конгрес на Международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация IH&RA. СПА столицата на Балканите Велинград е била широко рекламирана от президента на IH&RA Гасан Айди, от шефа на БХРА Благой Рагин и чрез филма за курорта, съобщи председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград Златко Златанов.


СПОР Ракитово и Батак ще трябва да решат многогодишния спор къде минава границата между двете общини по съдебен ред. На 22 януари областният управител Дончо Баксанов покани двете страни на поредна среща, която остана без резултат. От областната управа съобщиха, че с това техните пълномощия по случая се изчерпват и единствено съдът може да реши къде минава границата на Цигов чарк.

ДАНЪКОПЛАТЕЦ Жител на Сърница е подал данъчната си декларация на 1 януари 2010 г. и по този начин е поставил своеобразен рекорд за най-съвестен данъкоплатец в Пазарджишка областг. Декларацията е подадена по електронен път. На пресконференция от НАП - Пазарджик уточниха, че данъчните декларации за 2009 г. могат да се подават на място в данъчната администрация, по електронен път или чрез пощата.

РАКИТОВО Кметът на община Ракитово Емилия Еленкова насрочи обществено обсъждане на бюджета за 2010 г. То ще се проведе на 26 януари, вторник, от 10 часа в залата на общината.

САМОУПРАВЛЕНИЕ Ден на самоуправлението се проведе на 22 януари в СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. Учениците влязоха в ролите на учители, а директорския пост пое Георги Джиев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай