Велинград - online - “Импулс” обира наградите на Българска федерация по спортни танци 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

“Импулс” обира наградите на Българска федерация по спортни танци
Публикувано 2010-02-02 08:10:37 от Темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” ще получи най-много призове от официалната церемония по връчването на годишните награди по спортни танци, която ще се проведе на 19 февруари в зала “Рейнбоу” в София. Церемонията се организира от Българска федерация по спортни танци, Министерство на спорта и ще бъде под патронажа на кмета на община София Йорданка Фандъкова. Освен чисто официална целта на мероприятието ще бъде и благотворителна - ще се събират средства в помщ на деца в неравностойно положение. Сред официалните гости се очакват да бъде както кметът на София г-жа Фандъкова, така и представители на различни дипломатически мисии у нас.

Клуб “Импулс” ще бъде представен от най-голям брой двойки, които ще получат награда за постигнатите успехи през 2009 година. Сред тях ще са носителите на Купа България при юношите в латиноамериканските танци Кристиян Йорданов - Виктория Марвакова, които са и първата двойка от клона на клуба в Ракитово, които ще получат награда на церемония от такъв ранг. Друга наградена двойка на велинградския клуб ще бъде Димитър Стефанин - Даниела Макнева, които са носители на Купа България при юношите в стандартните танци. Там ще бъдат и станалите техни подгласници Йордан Дулев и Спасимира Пандева. При младежите пак две наши двойки ще получат награди, става въпрос за спечелилите втори места съответно при стандартните и латино танците Христо Гръчки - Весела Димова и Георги Ганев - Вероника Гаджева. Присъствие сред наградените “Импулс” ще отбележи и при състезателите над 19 години, където на подиума през миналата година се качиха Светослав Василев и Любомира Петкова. Специална покана за шоуто предвид представянето си получиха и още две двойки от клона в Ракитово: Валентин Йорданов - Пепи Баева и Георги Ганев - Александрина Козова. Старши треньорът на “Импулс” Петър Милчев определи връчването на наградите като голямо признание за успехите на клуба през годината и изтъкна ролята на клона на “Импулс” в Ракитово, който напредва видимо и по всеобща оценка на специалисти дава все по-добри резултати.
Междувременно през отминалия уикенд гости на велинградския клуб по спортни танци бяха лектори от водещи страни в спорта като Русия и Италия, които в продължение на няколко дни обучаваха състезателите. Основната цел на семинара бе насочена към повишаване нивото на двойките преди решителния първи кръг от Държавното първенство, който ще се проведе в началото на месец март. След края на това обучение състезателите преминаха към нормален тренировъчен режим, насочен както към споменатото Държавно първенство, така и към шоу-програмата, която се подготвя за връчването на наградите на Федерацията по спортни танци на 19-ти този месец.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай