Велинград - online - Път към успеха в образованието 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Път към успеха в образованието
Публикувано 2010-02-09 09:12:09 от Темпо

“Образователни технологии” отбеляза 20 години от своето създаване с две срещи-коктейл на 6 февруари в хотел “Аура” във Велинград. През 1990 г. фирмата започва с написването на теми за кандидат-студенти по география. Днес вече има 27 офиса в страната, като един от тях е този във Велинград, който работи от 4 години. Мениджър на офиса във Велинград е г-жа Янка Захова, която представи пред изпълнената с ученици и родители зала преподавателите в курсовете по отделните предмети.

Повече за успешния модел на обучение, който предлага “Образователни технологии”, разказа г-жа Ваня Апостолова, мениджър за Южна България. В момента фирмата осигурява подготовка на кандидат-студенти за всички специалности във ВУЗ, подготовка за изпити след 5, 6 и 7-ми клас, ранно чуждоезиково обучение. Предлага модерни форми за дистанционно обучение. Новост е подготовката за получаване на три сертификата за икономическа компетентност, които се признават в цяла Европа. За да е в крак с изискванията на времето, “Образователни технологии” изцяло е съобразила дейността си с Лисабонската конвенция и идеята за учене през целия живот. Това бе и основното предложение към учениците: оценките и дипломата сами по себе си не са достатъчни, нужни са умения за прилагане на знанията.
На въпроса на в. “Темпо” дали във Велинград вече има търсене на такива образователни услуги г-жа Ваня Апостолова даде утвърдителен отговор. Практиката е показала, че в град като нашия, който е отдалечен от ВУЗ-овски център, хората търсят такава качествена подготовка. В съзвучие с нуждите на Велинград като туристически център са новите продукти: обучение за европейския сертификат за бизнес компетенция EBC*L, европейски компютърен паспорт Xpert и персонални бизнес-умения.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай