Велинград - online - СДС започна подготовката за местните избори от Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СДС започна подготовката за местните избори от Велинград
Публикувано 2010-02-09 09:21:48 от Темпо

На 6 февруари членовете на СДС от Велинград и Сърница проведоха работна среща с председателя на СДС и депутат от Синята коалиция Мартин Димитров. На нея присъстваха още главният секретар на партията Димитър Иванов, организационият секретар и координатор за София, Кюстендил и Пазарджик Владимир Иванов, Христо Панчулов - преподавател в Нов български университет, специалист анализи и прогнози, областният секретарят на СДС Албена Димитрова и председателят на СДС Пазарджик д-р Красимир Темилов.

На срещата бе разисквана политическата и икономическа ситуация в България към момента. Отчетено бе, че Атака като политическа сила се обезличи, а парламентарната група на РЗС “се разпадна”, което на практика води до промяна в политическата обстановка в страната. Разисквани бяха и отношенията с управляващата партия ГЕРБ, като Мартин Димитров получи одобрението на членовете на СДС за заетата правилна и категорична позиция по въпросите за “подслушването” и закона за генно-модифицираните организми, както и за изнесените документи, свързани с името и работата на Ахмет Башев.
На срещата също така стана ясно, че синята партия започва подготовката си за предстоящите след по-малко от две години избори за местна власт. Основната задача на ръководството на партията и на седесарите по места по думите на Мартин Димитров е “да не направим груби грешки, защото СДС е гласът на разума и предлага нормално изпълними неща”.
Добрата новина за сините от града и общината е, че вече си имат “личен” депутат в лицето на ген. Димо Гяуров, с когото предстоят срещи.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай