Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.02.10. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.02.10.
Публикувано 2010-02-09 09:32:21 от Темпо

ОТКУП 15 милиона долара поискаха като откуп сомалийските пирати, отвлекли на 1 януари 2010 г. кораба “Ейшън Глори”. Един от 8-те български моряци в плен е велинградчанинът Атанас Иванов. Исканият откуп е рекорден, но моряците са добре, съобщиха от Външно министерство.


КОСТАНДОВО С дата 3 февруари Районен съд - Велинград постанови още две присъди за кмета на Костандово Ясен Пашомов. За вписване на неверни данни в официални документи в два различни случая през 2007 и 2008 г. той получи присъди пробация плюс лишаване от правото да заема кметския пост съответно за година и за година и половина. Решенията подлежат на обжалване.

ОТЛАГАНЕ До ново отлагане, този път за март, стигна делото срещу арх. М. Манолов в Окръжен съд - Пазарджик. На заседанието е изслушана и приета комплексна съдебно-психологическа и психиатрична експертиза, но е насрочена нова дата за разпит на един от свидетелите.

ЛЕВСКИ СОУ “В. Левски” започна поредица от инициативи, свързани с 19 февруари - патронния празник на училището. Наред с конкурсите за есе и рисунка на 15 февруари ще се проведе среща-разговор с доц. Ивайло Христов за книгата “Духовна биография”.

БИБЛИОТЕКА В детския отдел на библиотеката при ОНЧ “Отец Паисий” се приемат рисунки по стихове на Леда Милева. С тях децата могат да се включат в националния конкурс, обявен по повод 90 г. от рождението на поетесата.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай