Велинград - online - “Атлас” и “Чепинец” със силни щафети в ски-бягането 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Атлас” и “Чепинец” със силни щафети в ски-бягането
Публикувано 2010-02-16 08:53:22 от Темпо

Над 90 скиори участваха в Държавното първенство по ски-бягане от 10 до 14 февруари в курорта Юндола. Състезанието бе организирано от Българската федерация по ски, СК “Чепинец” и община Велинград. В трите състезателни дни на различни дистанции се състезаваха момичета и момчета, юноши и девойки младша и старша възраст от “Рилски скиор” Самоков, “Узана” Габрово, “Ком” Берковица, Паничище, Будрово, “Бояна” и велинградските СК “Чепинец” и СК “Атлас”. Юндола предложи чудесни условия за надпреварата - много сняг и слънце, а организацията на състезанията бе на високо ниво, като резултатите се отчитаха с измервателна уредба.

Бегачите на “Атлас” и “Чепинец” се представиха отлично на собствен терен. Възпитаничките на Тодор Гълев от СК “Атлас” Спасимира Корунова, Белослава Неделчева и Васка Благоева взеха златни медали в щафетното бягане при момичета младша възраст. В индивидуалните стартове бронзови отличия спечелиха Белослава Неделчева и Спасимира Корунова.
Скиорите на Искрен Планков от СК “Чепинец” се пребориха за две трети места в щафетите при момчета младша и старша възраст. Юсуф Хасан грабна сребърен медал на 3 километра класически стил, а Юсуф Али спечели бронзов медал на 300 метра спринт.
Медалите и наградите бяха осигурени от ски-федерацията. Във връчването на отличията се включиха кметът Иван Лебанов и ветеранката на ски-бягането Мария Стамболова. На 13 февруари - деня, в който преди 30 г. спечели бронзовия си олимпийски медал, кметът беше сред младите ски-надежди на Юндола.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води