Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.02.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.02.10
Публикувано 2010-02-16 09:41:19 от Темпо

БЯЛО Чаканата през декември и януари истинска зима най-после дойде през февруари. Чудесният сняг зарадва всички, но и създаде доста работа. Най-много работа имаше за фирма “Еко Титан”, която отговаря за почистването на снега във Велинград и мобилизира цялата си налична техника и хора. Разбира се, критики за качеството на почистване не липсваха. Но похвалите бяха повече. В редакцията се обадиха велинградчани, живеещи на ул. “Ачовица” в Каменица и разказаха, че за първи път от 25 години насам улицата е почистена със снегорин - факт, предизвикал изумление и възторг. Същото се случи и на други малки улици в кварталите. Велинградчани оцениха и това, че работнички с лопати почистиха тротоарите на по-големите и централни улици и улесниха придвижването на пешеходците. И докато по улиците кипеше труд и движение, в парковете зимата показа истинската си красота.

ПРОКУРОР На 10 февруари Висшият съдебен съвет обяви кандидатите за административен ръководител на Районна прокуратура- Велинград. До участие в конкурса са допуснати Елена Малинова, която е предложена от главния прокурор и Асен Палавеев.

МОРБИЛИ 39 деца в област Пазарджик са заболели от морбили, като 38 от тях са в Пещера. На среща в Областната управа бе взето решение за ваксинация срещу морбили, паротит и рубеола на деца от 13 месеца до 20 г. Първоначално ваксинацията ще започне в ромските общности и ще се извършва от личните лекари.

ИЗРАЕЛ Председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград Златко Златанов взе участие в международната туристическа борса в Израел. Интересът към България, към балнеология и СПА е много голям, каза Зл. Златанов след завръщането си.

ЕDEN Община Велинград ще кандидатства с проект в националния конкурс “ЕDEN”, който тази година ще избира отлична туристическа дестинация, свързана с водата. Мотото на конкурса е “Водата - извор на живот и благоденствие” и Велинград ще заложи на Клептуза и минералните извори.

ПОРЪЧКА Община Ракитово обяви малка обществена поръчка за доставка на горива и моторни масла с прогнозна стойност 83 000 лева без ДДС. Конкурсът е насрочен за 12 март 2010 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води