Велинград - online - Цветя и памет за Левски 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Цветя и памет за Левски
Публикувано 2010-02-23 08:50:38 от Темпо

“Имаме ли моралното право да се наречем негови наследници?” попита Мария Матева, председател на ОНЧ “Васил Левски” в словото си пред паметната плоча на Апостола, която бе поставена преди няколко месеца в градинката пред читалището в кв. Каменица.

На 19 февруари 2010 г. по инициатива на читалището пред скромния паметник на Левски се събраха кметът Иван лебанов и неговите заместници, председателят и секретарят на Дружеството за защита на Родопите Георги Пашов и Костадин Ушев, председателят на “Отец Паисий” Цветан Котев и деятели от читалището, председателят на БСП и общински съветници Тома Пачалов, ученици от ОУ “Христо Ботев” начело с директорката Марияна Байлова и от ПГГС “Хр. Ботев”, пенсионери, водени от председателката на кварталния клуб Мария Къдреева, София Ключкова от ИК “Да поработим за Велинград” и граждани. След като г-жа Матева припомни живота и заветите на Левски, на паметната плоча бяха положени цветя. Впечатляващо бе, че на церемонията в памет на героя не присъства никой от ръководството на Общинския съвет, съветници, партийни лидери.
Тържеството по повод 137 години от смъртта на Апостола на българската свобода продължи в читалището. В програмата със свои изпълнения се включиха Дамският хор, детската вокална група “Пом-пом”, мъжката фолклорна група и народният хор към ОНЧ “Васил Левски”. Ученици от СОУ “В. Левски” прочетоха свои есета за героя.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай