Велинград - online - Битка за магазини на Пазара 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Битка за магазини на Пазара
Публикувано 2010-02-23 08:54:48 от Темпо

На 15 и 16 февруари Община Велинград проведе конкурсите за отдаване под наем на 7 магазина на Пазара. Очакваше се, че настоящите ползватели няма да имат конкуренти, тъй като в решенията за конкурсите Общинският съвет записа да се запази предназначение на обектите: фотостудио, магазин за риба и рибни продукти, магазини за обувки и платове, аптека, магазин за хранителни стоки. Това стана след много дискусии, в които се чу и гласът на наемателите, някои от които работят в помещенията повече от 10-15 години.

Оказа се, че търговските площи на Пазара са апетитни и кандидатите са повече от очакваното. Без конкуренция останаха единствено аптеката, за която кандидатства отново ЕТ “Ели-Ани-2001” - Пелагия Беличенова и магазинът за хранителни стоки, за който играят на конкурс две фирми на сегашния наемател Димитър Пашев “Маринели-62” ООД и “Маринели” ООД.
За всички останали обекти се явиха по двама и повече кандидати. Впечатляващо е участието на фирма “ТИПС” ООД с управители Христо и Кръстьо Тричкови. Фирмата е известна със строителната си дейност, печелила е на общинско ниво много проекти по “Красива България”. Сега участва във всички конкурси по различните заложени в условията дейности - от фотоуслуги до продажба на риба.
За фото-студиото кандидатите са двама: досегашният наемател “Макос 24” - Красимир Ангелов и “ТИПС” ООД. За магазина за платове участват ЕТ “Ясмина”, Иван Ряхов и “ТИПС”. За двата магазина за обувки наред със сегашните наематели “Касимо” ЕООД и ЕТ “МИГ-Мая Манчева” играе “ТИПС” ООД. Най-ожесточена е конкуренцията за магазина за продажба на риба и рибни продукти, където участниците са четири: “Милчо Милев”, “Джорджо 2008” ЕООД, ЕТ “Кортима-Георги Бучков” и “ТИПС”.
Комисията с председател заместник-кметът Исмет Бабучи трябва да определи победителите тази седмица.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола