Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.02.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.02.10
Публикувано 2010-02-23 08:56:00 от Темпо

НСОРБ На 18 февруари в Пловдив се проведе среща на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) с участието на премиера Бойко Борисов и 7 министри. Община Велинград бе представена от кмета Иван Лебанов и общинския съветник Тома Пачалов. Пред кметовете Б. Борисов бе категоричен, че те трябва да спазват правилата при усвояване на еврофондовете и че ще бъде безкомпромисен при нарушения и корупция.


ГОРСКИ Още две горски стопанства в общината са с нови директори. Слави Василев смени на директорското място в ДДС “Алабак” Гено Пеев. В ДДС “Чепино” досегашният директор Венко Бозев бе сменен от Найден Петров.

БСП Председателите на БСП във Велинград и Ракитово Тома Пачалов и Тодор Тодоров взеха участие в националната среща на общинските и областни лидери на партията в Пловдив, на която бе обсъдено поведението на социалистите в условията на опозиция. Местната организация на БСП - Велинград организира на 22 февруари среща с Корнелия Нинова и Деница Златева от изпълнителното бюро на партията. Подробности за дискусията - в следващия брой.

ТАКСИТА Поредната акция за незаконни таксита бе проведена във Велинград на 18 февруари. От Областната дирекция на полицията обявиха, че проверките вече ще бъдат постоянни, а не кампанийни, за да дадат реални резултати.

САЙТ Община Ракитово обнови официалния си сайт. Към досегашните опции на интернет-страницата има и нови като информация за длъжниците на общината, могат да се подават сигнали за корупция и нередности по проекти, очаква се и онлайн излъчване на заседанията на Общинския съвет.

АТЛЕТ На 23 февруари в община Велинград ще се проведе официален жребий за определяне на aтлет от Помощното училище “Драган Манчов”. Избраният атлет ще участва в Европейските летни младежки игри на “Спешъл олимпикс” във Варшава през септември 2010 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води