Велинград - online - С жребий избраха атлет за “Спешъл Олимпикс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С жребий избраха атлет за “Спешъл Олимпикс”
Публикувано 2010-03-01 21:50:59 от Темпо

Йордан Кънчев е късметлията, която ще вземе участие в международните игри за младежи с ментални увреждания “Спешъл олимпикс” в полската столица Варшава. Той бе определен чрез жребий, изтеглен на 23 февруари в община Велинград. Законността на жребия бе удостоверена от нотариус Симеон Даскалов, а пликът с името на атлета изтегли зам.-кметът Исмет Бабучи.

В церемонията участва и Емил Иванов, представител на “Спешъл Олимпикс”, който разясни критериите, на които трябва да отговарят атлетите: да са под 16 години, да са регистрирани и участвали в предишни състезания, да имат валидни лични документи и разрешение от родителите.
Четири момчета от Помощното училище “Драган Манчов” - Велинград отговаряха на условията. Щастието се усмихна на Йордан Кънчев, който ще участва в българския отбор по бадмингтон. За първа резерва бе изтеглен Стоян Кр. Янев, а за втора - Стоян Т. Янев. На четвъртия участник - Иван Димитров г-н Бабучи пожела успех в любовта.
Директорката на ПУ “Др. Манчев” Елена Канлиева благодари на “Спешъл Олимпикс” за шанса, който дават на техен ученик и пожела здраве и успехи на Йордан Кънчев. Към пожеланията се присъедини и завеждащата “Спорт и туризъм” в общината Жанет Бърдарска.
По традиция “Спешъл Олимпикс” ще организира и тържествено изпращане на атлета преди игрите през септември във Варшава. Игрите включват 9 вида спорт, в които ще участват младежи с интелектуални затруднения от близо 60 държави.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води