Велинград - online - Мартениците като знак за приятелство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Мартениците като знак за приятелство
Публикувано 2010-03-01 22:04:05 от Темпо

Българската традиция да посрещаме пролетта с мартеница за пореден път свърза приятелите от Центъра за настаняване от семеен тип във Велинград и Българското училище за политика - неправителствена организация, в която членуват граждански и политически лидери с активна обществена позиция. Те работят съвместно вече три години, все в полза на децата от центъра.

На 25 февруари във фоайето на община Велинград бе подреден щанд с мартеници, изработени от деца от творческото ателие в Центъра за настаняване от семеен тип. Заедно с тях свои мартеници предложиха и учениците от СОУ “Васил Левски”, които работят по програмата “Джуниър Ачийвмънт” под ръководството на Васил Аврамов - член на Клуба на завършилите Българското училище за политика. По същото време се провеждаше сесия на Общинския съвет и съветниците бяха поканени да закупят мартенички от щанда. Така те подпомогнаха творческото ателие към Центъра за настаняване от семеен тип, което със събраните пари ще купи материали за работа на талантливите деца.
На следващия ден общият щанд за мартеници беше подреден и в СОУ “Васил Левски”, за да се помогне и за социализацията на децата от Центъра. На самия Първи март в Центъра бе открита изложба от картини, нарисувани по време на благотворителното тържество на Випуск 2009 от училището за политици, придружена с базар за мартеници и подаръци за децата.
За 1 март Българското училище за политика и Центъра за настаняване от семеен тип планира работна среща с местната власт и медиите - подробности за нея в следващия брой.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай