Велинград - online - СЕСИЕН ОБЕКТИВ 27.02.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕСИЕН ОБЕКТИВ 27.02.10
Публикувано 2010-03-01 22:26:44 от Темпо

ЩАТОВЕ Общинският съвет прие предложението на кмета Лебанов за увеличаване на администрацията с нови 4.5 щата. Позицията на съветниците от ГЕРБ бе, че във време на криза не могат да подкрепят увеличаването на щата на ОА. Натежа мнението, че се откриват работни места на фона на безработицата и че са нужни повече хора за работа по проекти.


НАРКОТИЦИ Отложено бе гласуването на правилник за организацията и дейността на Общинския съвет по наркотични вещества. Съветниците настояха първо да чуят отчет какво е свършено досега и дали съветът не работи само проформа.

ПАСИЩА Гласуван бе редът, по който общината ще предоставя мери и пасища за ползване от земеделски стопани. По закон договорите вече могат да са за 5, а не само за 1 година. Цената за ползване на декар е 1 лев. През 2009 г. общината е събрала от наеми за мери и пасища около 2000 лева - с 1000 лева по-малко, отколкото през 2007 г.

ЮНДОЛА Съветниците взеха принципно решение за продажба на 11 урегулирани поземлени имота за жилищно строителство на Юндола. Избрана бе процедурата “публично оповестен търг с тайно наддаване”. Не се прие предложената от Комисията по общинска собственост начална цена 15 лева/кв.м. Предстои за всеки от парцелите да бъде изготвена оценка от лицензиран оценител, която ще се гласува от местния парламент и едва тогава ще бъдат обявени търговете.

СОЦИАЛНИ Дирекция “Социално подпомагане” ще продължи да работи в помещенията на втория етаж в общинската сграда на ул. “Хан Аспарух” за нови 5 години, решиха съветниците. Държавната институция ползва стаите безвъзмездно.

“ХИЛТИ” След принципни спорове за марки и цени, беше гласувана сума “до 3000 лева” за закупуване на ударна пробивна машина за нуждите на общинската строителна бригада.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България