Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.03.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.03.10
Публикувано 2010-03-01 22:33:30 от Темпо

БЕЗРАБОТИЦА Ново покачване бележи безработицата в общините Велинград и Ракитово, които водят класацията в Пазарджишка област. Според данните за януари във Велинград процентът на берзаботните е достигнал 26.1%, а в Ракитово 21.5% при средна безработица за областта 12.8%, а за страната 9.9%. Като част от мерките за справяне с безработицата на 2 март от 13.30 часа в Бюрото по труда във Велинград ще се проведе трудова борса за набиране на персонал за сезонна работа в горското и селското стопанство.


ВОДИ На пресконференция в Пазарджик областният управител Дончо Баксанов разясни намерението на Министерския съвет на заседания да бъдат канени кметове на общини, които да представ. Д-р Баксанов съобщи, че пръв от област Пазарджик в заседание на правителството ще участва кметът на община Велинград Иван Лебанов. Той ще има възможността да пледира пред министрите по искането на общината да получи за стопанисване и управление находищата с минерална вода във Велинград.

ВАКСИНИ Започна ваксинацията срещу морбили в рисковите групи в ромските махали. От РИОКОЗ съобщиха, че до момента са ваксинирани 300 деца в общините Велинград и Ракитово. Във областната инспекция са получени и 2300 ваксини срещу “свински грип”, които при доказана нужда ще се поставят в имунизационния кабинет на РИОКОЗ.

ЛЕГЕНДИ В навечерието на националния празник 3 март поетесата Боряна Стаева ще представи творби от своята книга “България в легенди и стихове”. Литературната вечер ще се състои на 2 март от 17.30 часа в Художествената галерия в Къщата на изкуствата и занаятите “Цвета”.

ПЕНСИОНЕРИ Женската секция към Клуба на пенсионерите в Лъджене почете своя патрон В. Левски с тържество на 20 февруари в присъствието на гости от Пазарджик и с. Ракитница.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води