Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.03.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.03.10
Публикувано 2010-03-09 10:04:50 от Темпо

3 МАРТ В навечерието на националния празник 3 март велинградчани отрупаха чешмата-паметник пред Сярна баня с цветя и мартеници. 132 години след като на това място са посрещнати първите руски войници в Чепинско, близкият парк бе наречен “Парк на освободителите”

КАНАДА На 6 март кметът Иван Лебанов замина за Ванкувър, Канада, където на 12 март ще започнат Параолимпийските игри за хора с увреждания. Г-н Лебанов е председател на комисията по параолимпийски спорт в Българския олимпийски комитет и е водач на българските участници. Нашите параолимпийци са тримата ски-бегачи Александър Стоянов, Ивайло Вълов и Йоанна Ерменкова.

ДАНЪЦИ От 1 март започна тазгодишната кампания за заплащане на местните данъци и такси. До 30 април гражданите могат да платят дължимите суми накуп, като ползват отстъпка от 5%. Парите могат да се платят и на четири равни вноски през годината.

КОСТАНДОВО Отстраненият от поста костандовски кмет Ясен Пашомов подаде жалба до Административен съд - Пазарджик срещу решението, с което на 19 февруари т.г. общинските съветници в Ракитово избраха за временно изпълняващ длъжността кмет на Костандово Ясен Шишеков. С определение от 2 март съдът остави жалбата без разглеждане, тъй като Я. Пашомов няма правен интерес да обжалва избора, а Общински съвет - Ракитово е изпълнил законовите си правомощия да конституира врид кмет на Костандово.

АРХИТЕКТ 9 вещи лица ще представят своите заключения пред Окръжен съд - Пазарджик на 12 март. За тази дата бе отложено делото срещу архитект М. Манолов, който от септември 2008 г. е обвиняем за блудствени действия с непълнолетни момичета.

8 МАРТ Ден преди международния ден на жената 8-ми март велинградското сдружение “Нежна сила” отпразнува датата в ресторант “Том и Нези Класик”. В съседната община Ракитово 8-ми март бе отбелязан с концерт в читалище “Будилник”, в който участваха деца и ученици от детските градини и училищата.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води