Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.03.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 16.03.10
Публикувано 2010-03-16 09:09:09 от Темпо

НАДЗОР Община Велинград обяви обществена поръчка за строителен надзор на строително-монтажните работи по проекта за благоустрояване на парковете за 7.5 милиона лева. Прогнозната стойност на поръчката е 234 932 лева без ДСС. Офертите на кандидатите ще бъдат разгледани на 23 април 2010 г.


ВЕЛА На 16 март ще бъдат отбелязани 88 години от рождението на патрона на Велинград Вела Пеева. В 11 часа ще бъдат поднесени цветя на гроба под почивната станция “Кисловодск”. В 17 часа деца от школите на Общинския детски комплекс ще изнесат програма пред паметника на Вела в кв. Каменица. Тържественият концерт в ОНЧ “Васил Левски” е с начален час 17.30.

БЕРЛИН Председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград Златко Златанов участва в международната туристическа борса в Берлин. На българския национален щанд се представиха 32 туристически фирми и организации под общ наслов “България - модерна целогодишна туристическа дестинация”.

ФОРУМ Базата на Народното събрание бе домакин на форум, оранизиран от Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания, в който се включиха зам.-председателят на НС д-р Лъчезар Иванов, депутатът Ангел Даскалов, новата директорка на Изпълнителната агенция по трансплантации д-р Джалева, зам.-кметът Дияна Кехайова и неправителствени организации. Основни теми бяха профилактиката, хемодиализата и трансплатнациите на бъбреци.

ГОБЛЕНИ Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” ще посрещне първа пролет с изложба на гоблени. Тя ще бъде открита в 17.30 часа на 22 март в залата на Художествената галерия. На втората по рода си изложба свои гоблени отново ще покажат местни гобленарки.

СОЦИАЛНИ Общинска администрация - Велинград подготви брошура за социалните услуги, които се предлагат на територията на общината. Тя е по проекта за обществена трапезария, който осигурява топла храна за 55 възрастни хора с физически увреждания.

КОНЦЕРТ Музикална школа “Звънче” се готви за своя традиционен Пролетен концерт. Той ще се проведе на 21 март, неделя, от 11 часа в ресторант “Бонжур”.

ЖЕНИТЕ На 9 март гост в предаването на Марта Вачкова “Жените” беше г-жа Росица Лебанова, председател на сдружението “Нежна сила”. Тема на разговора беше дали животът свършва след 50-те години.

ПЕСНИ Групата за стари градски песни “Евридика” от Костандово гостува на учениците от СОУ “В. Левски”. Представени бяха авторски песни на поета Ангел Пачалов и ръководителя на състава Никола Янев-Чоли.

ФИЗИКА Двама ученици от СОУ “В. Левски” участват в пролетното национално състезание по физика. Знанията си на национално ниво ще премерят Емилия Дангова и Мирослав Кафеджиев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води