Велинград - online - “Винаги ще бъда себе си” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Винаги ще бъда себе си”
Публикувано 2010-03-23 09:17:24 от Темпо

На 21 години Габи Захариева вече има своя философия за живота и видимо е решена да я отстоява: “Правя това, което аз харесвам, защото вярвам, че е истинско. Не е възможно всеки да те харесва, затова е важно да вървиш в твоята посока!”.

Габи, която е отраснала във Велинград и учи тук до 9-годишна възраст, от 12 години е в Южна Африка заедно с майка си Таня Григорова. В далечния край на африканския континент открива, че истинската й страст е музиката. Увлечението по Майкъл Джексън, Марая Кери и Уитни Хюстън я води в училищния хор, който всяка година прави голямо шоу пред публика. Винаги участва и няколко пъти печели този конкурс, а в края на гимназията започва да пише свои песни. Наистина “свои” - автор на текста, на музиката и изпълнител.
“Когато си креативен, винаги търсиш нещо повече”, смята тя и не спира дотук, а се явява и на конкурс в музикален колеж за продуценти на различни стилове музика. От 100 кандидати избират 8 - Габи е между тях и доказва, че изборът е бил правилен. Днес 21-годишната ни съгражданка вече е регистрирала собствен бизнес за продуциране на музика и е записала своето първо CD.
В песните си е събрала всички стилове, с които е израснала и затова определя музиката си като интернационална. Името на диска казва много: “Винаги ще бъде себе си”. Избралата за артистичен псевдоним GMZee Габи шокира публиката с “черното” звучене, защото в гласа й няма нищо “бяло”. Оказва се, че интересът на публиката е голям - дискът вече е представен в Южна Африка и Ботсвана, сега се чака да зазвучи и в български ефир, след като Радио 1 го завъртя в новогодишната си програма.
Още нещо, което казва много за Габи - една от песните е посветена на Господ и така ще бъде във всеки нейн диск, като благодарност, че заедно с майка й са оцелели сами през всички тези години. Песента се казва “Господ е моята сила”, защото името Габриел значи точно това. Габи открива и друга връзка - архангел Гавраил е покровител на изкуството и креативността.
На въпроса как пише, дали в началото е Словото, младата изпълнителка отговаря точно обратното: “В началото създавам музиката. Тя дава емоцията, тя ми говори и след това слагам чувството в думи!”. Но голямото й желание е да прави музика за други, да продуцира и да пробие на голям пазар като американския. Прави планове за изява пред публика и във Велинград, но това ще стане най-рано догодина през лятото. Дотогава - успех в трудната роля да бъдеш себе си!
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай