Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.03.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.03.10
Публикувано 2010-03-30 14:56:10 от Темпо

КМЕТ Кметът Иван Лебанов се завърна от параолимпийските игри във Ванкувър, които посети като ръководител на българските параолимпийци. От 29 март градоначалникът поема кметските задължения, с които по време на отсъствието му беше натоварен зам.-кметът Георги Янчев.


ПОЧИСТВАНЕ “Еко-Титан” обяви график за пролетното почистване на Велинград. Предвидено е почистването да протече в периода от 22 март до 30 април, като за всеки квартал са подсигурени екипи и техника. Изготвен е и отделен график за почистването на училищата и детските градини.

ПРОВЕРКИ Специалистите от Регионалната ветеринарно-медицинска служба извършват засилени проверки на яйцата, които се продават в търговската мрежа преди Великден. По-голямата част от яйцата са български, тъй като има достатъчно производители. Засега не се съобщава за открити нередности. Проверяват се също агнешкото месо и многобройните бои за яйца.

БАЗАР Библиотеката при читалище “Отец Паисий” организира изложба-базар на писани великденски яйца. Тя ще се проведе във фоайето на читалището на 30 март, вторник, от 11 часа, а част от експонатите ще могат да бъдат закупени.

ЗАПАСНИ Общинското ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва организира пролетна среща на петте дружества от общината в ресторант “Бонжур”. Участваха над 150 човека, а срещата бе открита от дългогодишния председател на СОСЗР полк. о.з. Георги Даскалов. Поздрав за запасните воини бяха изпълненията на Клуба за спортни танци “Импулс”.

КЪРЧИБУК Традиционният пролетен празник Кърчибук бе представен в читалище “Методи Драгинов” в с. Драгиново на 26 март. Обичаят за посрещане на пролетта точно 140 дни след Димитровден се спазва и предава на поколенията от години.

КАРНАВАЛ В пъстри карнавални костюми учениците от ОУ “Христо Ботев” във Велинград посрещнаха пролетта. В празника на 23 март прозвучаха стихове и песни, сътворени и изпълнени от ученици от различните класове.

Уточнение: В статията “Човек, свързан с гората” в предишния брой е допусната неточност: г-н Христо Чотрев е взел участие във Втората (а не в Първата) световна война. Редакцията се извинява за грешката.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води