Велинград - online - ПГГС “Хр. Ботев” спечели горския многобой 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПГГС “Хр. Ботев” спечели горския многобой
Публикувано 2010-04-06 09:21:30 от Темпо

В периода 24-28 март 2010 г. в Пловдив се състоя Международната изложба “Природа, лов, риболов”, която е един вече утвърден делови форум на фирми, институции, сдружения и специалисти, свързани с горското стопанство, дивечовъдни и рибовъдни дейности; с облагородяването на природата, с опазването на резерватите.

Да участва със самостоятелен щанд покана от организаторите - Международен панаир Пловдив, Изпълнителна агенция по горите към МЗХ и Съюза на ловците и риболовците в България, получи Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” - Велинград. За трета поредна година училището ни участва на този престижен форум, на който показваме начина на обучение по теория и практика по специалните предмети, свързани с горското и ловно стопанство, осъществяват се делови контакти, срещаме се с многобройни посетители.
По време на официалното откриване заместник-министърът на земеделието и храните Георги Костов, главният секретар на Изпълнителната агенция по горите Валентина Маринова и цялата делегация от гости разгледаха всички щандове на изложителите.Специални поздрави за участието на ПГГС ”Христо Ботев” за добре аранжиран и онагледен щанд получи инж.Стефан Шулев, директор на училището.
За първи път тази година по инициатива на ИАГ в дните 26 и 27 март се проведе състезание между най-добрите професионални гимназии в направления: залесяване, спортен риболов, подготовка на БМТ, прецизно рязане на шайби и стрелба по дисциплината Скиит. Отборът на ПГГС ”Христо Ботев” бе в състав: Владимир Терзиев, Димитър Ковачев и Красимир Благоев от дванайсети клас. Състезанието беше доста оспорвано, но нашите момчета успяха да завоюват първите места в три от петте състезателни дисциплини: залесяване, прецизно рязане и ловна стрелба.Това отреди заслуженото първо място в крайното отборно класиране и дава основание на предстоящото международно състезание по горски многобой през месец май, нашият отбор да отиде като фаворит.
инж. Надежда Шатърска-Ганчева, пом.-директор на ПГГС ”Хр. Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България