Велинград - online - “Дженерали Велинград” дари площадка за безопасно движение на ЦДГ “Еделвайс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Дженерали Велинград” дари площадка за безопасно движение на ЦДГ “Еделвайс”
Публикувано 2010-04-06 09:30:22 от Темпо

От 30 март децата от Целодневна детска градина “Еделвайс” в кв. Чепино си имат специална учебна площадка и пътни алеи за безопасност на движението по пътищата. Площадката е изградена благодарение на щедрия дарителски жест на генералното представителство на застрахователна компания “Дженерали” във Велинград с директор Васил Янакиев.

“Помощта на “Дженерали” е безценна за нас. Тя е изключително полезна за успешното реализиране на целите на Националната стратегия за опазване на живота и здравето на децата в пътното движение, която изпълняваме и ние”, изрази своята благодарност от името на целия екип директорката на детската градина г-жа Величка Манева.
За да демонстрират своите знания по безопасност на движение по пътищата, децата изнесоха урок пред родители и гости. Техните умения оценяваше тричленно жури в състав: г-жа Манева - директор на ЦДГ “Еделвайс”, г-н Керин - представител на Пътна полиция и г-н Васил Янакиев - генерален представител на “Дженерали” във Велинград. Специални гости на събитието бяха кметът на Велинград Иван Лебанов и зам.-кметът с ресор “Образование и култура” Георги Янчев.
Г-н Лебанов благодари за съдействието на застрахователна компания Дженерали за изграждането на тази учебна площадка, която ще спомогне за възпитанието и за опазване на живота на малките граждани на Велинград.
“Вие сбъднахте още една наша мечта – дворът на детската градина да се превърне в една малка страна, наречена “Светофария”, благодариха на свой ред децата в специално, което връчиха на г-н Васил Янакиев.
След урока всички деца получиха много подаръци - оригинални предпазни каски за велосипедисти, светлоотразителни жилетки, полицейски стоп палки, учебни помагала и други.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай