Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.10
Публикувано 2010-04-06 10:17:01 от Темпо

АСФАЛТ От общината съобщиха, че ще бъдат изкърпени дупките по улиците “Юндолска” и “Съединение”, които зейнаха след обилното снеготопене и пролетните валежи. Средствата за асфалтирането ще бъдат заделени от местните приходи.


БЕЗРАБОТИЦА Министерството на финансите публикува списък на общините, в които през 2009 г. безработицата е била над 35% по-висока от средната за страната. В него попадат общините Велинград и Ракитово, което означава, че фирмите, които развиват тук производствена дейност, могат да ползват данъчни облекчения.

ЗДРАВНА КНИЖКА Съществува вероятност във Велинград да бъде разкрит офис за издаване на европейска здравна карта. Офисът ще е на фирмата, която е спечелила конкурса за изработване на документа, а не на Здравната каса. Очаква се да заработи във Велинград след 15 април.

КАНЦЕЛАРСКИ Обществена поръчка за избор на доставчик на канцеларски материали обяви Община Велинград. Прогнозната стойност е 65 000 лева без ДДС. Откритият конкурс е насрочен за 3 май 2010 г.

НАЧАЛНИК Нов началник има “Гражданска защита” - Пазарджик. На поста, който досега заемаше Кръстьо Кичов, бе назначен 35-годишният инсп. Борис Стойнов, който досега е работил като инструктор в “Пожарна безопасност” - Пазарджик.

КУРБАН На 2 април, Светли петък, пред параклиса в парка на Лятното кино ще бъде раздедан традиционният курбан по случай празника “Живоприемни източник”. Това е датата, на която се чества храмовият празник на параклиса.

МОДЕРНО Мултимедийната зала в СОУ “Васил Левски” стана още по-модерна и функционална. Залата вече разполага с интерактивна бяла дъска, която ще позволи да се въведат съвременни форми на обучение.

От редакцията: Във връзка с великденските празници този брой на вестника е отпечатан на 2 април 2010 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води