Велинград - online - “Импулс” с успехи в Гърция 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” с успехи в Гърция
Публикувано 2010-04-13 08:27:40 от Темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” отчете поредната си силна проява извън граница, като взе участие в международния турнир в град Лариса, Гърция, който е от веригата IDSF интернешънъл и носи точки за световната ранглиста. Състезанието се проведе между 10 и 11 април, събота и неделя, като възпитаниците на треньорите Петър Милчев и Десислава Петачка спечелиха куп медали.

Сред тях най-голям успех постигнаха двойките Васил и Симона Йовчеви, които спечелиха златните медали в категорията на младежите, стандартни танци. Същата двойка влезна и във финалите на IDSF надпреварата със завоюваното там 5-то място. Другият голям успех дойде от страна на Кристиян Йорданов и Вероника Гаджева, които спечелиха златото в категорията на младежите, латиноамерикански танци. Георги Ганев и Елена Думанова пък натрупаха точки за световната ранглиста, влизайки във финалите на IDSF турнира. С резултатите и медалите на останалите двойки на клуба от състезанието в Гърция ще ви запознаем в следващия брой.
Междувременно от КСТ “Импулс” обявиха, че са в трескава подготовка за превърналия се в ежегоден турнир за Купа Пазарджик. Деветото издание на състезанието тази година ще се проведе на 24 и 25 април в спортна зала “Васил Левски” Пазарджик. Отново се очаква сериозна масовост на мероприятието, като по предварителна информация участие ще потвърдят повече от 250 състезателни двойки. Успоредно с тях над 20 двойки на КСТ “Импулс” от всички негови клонове ще се борят за призови класирания. И тази година, както и в предишните, спортното мероприятие ще бъде разделено на две части: турнир за Купа България и Открит национален турнир. В близко време ще бъде издадена и специална брошура с информация за състезанието. Основният организатор Петър Милчев обяви, че очаква сериозна конкуренция, доказателство за което са и подбраните над 20 от топреферите на България, които ще преценяват уменията на състезателите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай