Велинград - online - 1 година ресторант “Том и Нези Класик”: Принос за имиджа и рекламата на Велингра 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

1 година ресторант “Том и Нези Класик”: Принос за имиджа и рекламата на Велингра
Публикувано 2010-04-13 08:46:28 от Темпо

Ресторант “Том и Нези Класик” събра на 6 април много гости и приятели по случай своя първи рожден ден. Сред официалните лица бяха народният представител от ГЕРБ Ангел Даскалов, заместник-областният управител Ваня Минкова и заместник-кметът на община Велинград Дияна Кехайова.

Специални поздрави отправи председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, който връчи на домакините Незабравка и Тома Пачалови знака на организацията. Г-н Рагин, който заслужено си е спечелил позицията на най-големия PR и приятел на Велинград, подчерта, че печелейки за една година две авторитетни награди като лидер в туризма, ресторант “Том и Нези Класик” допринася за имиджа и рекламата на Велинград. “Имаме нужда само от повече самочувствие и инфраструктура” - това е рецептата на Благой Рагин за развитието на българския туризъм в условията на криза.
От името на БХРА домакините поздрави и доц. Соня Алексиева, която също оцени високо направеното и постигнатото от тях в рамките само на една година. Златко Златанов, председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград, постави още по-високи цели пред туристическия бранш, за да се защити званието СПА столица на Балканите. Гост на рождения ден беше и Бронислав Денев от Търговското представителство на България в Румъния. Скорошната туристическа борса и българското представяне в Румъния вече дава своите плодове и във Велинград, отчетоха хотелиерите, тъй като на Великден са имали посетители от съседната държава. Г-н Денев обеща и занапред да съдейства за развитието на туризма в СПА столицата на Балканите.
Програмата за празничното събитие бе подготвена от Клуб за спортни танци “Импулс”, а сладкарница “Мариам” подари тортата за рождения ден на “Том и Нези Класик”, която беше истинско произведение на изкуството.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води