Велинград - online - “Селище” стана първото ДГС със сертификат ISO-9001 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Селище” стана първото ДГС със сертификат ISO-9001
Публикувано 2010-04-13 09:01:22 от Темпо

“Муди Интернешънъл”, една от водещите компании в света в областта на сертификацията на системи за управление, даде сертификат ISO-9001 на Държавно горско стопанство “Селище”. Той бе официално връчен на директора на ДГС “Селище” Иван Бояджиев от г-жа Светослава Елшишка на 9 април, по време на тържество по случай Седмицата на гората в ресторант “Централ” във Велинград.

ДГС “Селище” е първото държавно горско стопанство в България със сертификат ISO-9001, който удостоверява, че е внедрило и прилага система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ENISO 9001:2008. Обхватът на сертификата, който е с 3-годишен срок, е: управление и стопанисване на гори, дърводобив, лесокултурна и ловно-стопанска дейност, събиране на горски плодове, гъби и билки. Получаването на сертификата бе новина и по време на официалното откриване на Седмицата на гората на 6 април в Панаира в Пловдив с участието на лесовъди от цялата страна.
Г-жа Светослава Елшишка благодари на всички работещи в ДГС “Селище” за големите усилия и труд, който са вложили да заслужат сертификата и да станат първото българско държавно горско стопанство с такъв международно признат документ. Нещата по отношение на сертификацията в България вече потръгнаха, след ДГС “Селище” сертификат ще има и ДГС “Гърмен”, споделиха от “Муди Интернешънъл”.
Директорът на ДГС “Селище” инж. Иван Бояджиев също отчете големите усилия, които всички са положили за получаване на сертификата и многото работа, която предстои и оттук нататък.
Сред гостите на тържеството бяха още Димитър Бахчеджиев от “Муди”, доц. Васил Стипцов от Лесотехническия университет в София и Марияна Маринова от ГДГ - София, които са консултанти по ISO.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води