Велинград - online - КРИМИ ХРОНИКА 13.04.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Криминална хроника: КРИМИ ХРОНИКА 13.04.10
Публикувано 2010-04-13 09:04:08 от Темпо

ПЯСЪК Късно през нощта на 6 април автопатрул е установил, че от коритото на река “Чепинска” се добива пясък с багер. На местопрестъплението е хванат 29-годишният шофьор на багера Д. Б. По-късно е задържан за 24 часа Н. Б., 34 години, шеф на частната фирма, чиято собственост е земекопната техника. Води се дознание, което изяснява нанесените на речното корито щети.


ПРОСТИТУЦИЯ 27-годишната Ц. Я. от Драгиново бе задържана да проституира на разклона към пазарджишкото село Говедаре на 8 април. Срещу жената е заведено бързо полицейско производство.

ФАЛШИФИКАТ При проверка по пътя Велинград - Сърница пътните полицаи са заловили 23-годишния А. К. Мъжът е карал “Форд Фиеста” с фалшива шофьорска книжка и е задържан за денонощие в ареста.

ВЪЖЕ По 100 лева глоба за дребно хулиганство са осъдени да платят Н. К. и М. Б. от Велинград. По Великден двамата решили да си направят люлка в горичката над улица “Маркови скали”. За да могат да засилват люлката повече, поискали от К. С. да им даде въжете, с което били завързани нейните две магарета. Жената отказала да развърже магаретата, за да даде въжето за люлката, при което двамата мъже я ударили и повалили на земята.

КРАЖБА Районен съд - Велинград осъди на 6 месеца затвор условно М. А. и З. А. На 25 март т.г. те са извършили кражба на два стълба от оградата на прелеза, собственост на “ЖП” секция Пловдив, участък Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола