Велинград - online - Звездна победа на мажоретките: три първи места и купа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Звездна победа на мажоретките: три първи места и купа
Публикувано 2010-04-20 08:28:43 от Темпо

На 17 април в зала “Триадица” в София се проведоха петият отворен национален турнир по характерни и класически танци, танцово шоу “Бели денс”, джаз танци, модерн, хипхоп, диско денс, латино шоу и синхро денс “Танцова въртележка” и третият отворен национален турнир на Българска спортна танцова федерация и Българска танцова организация за мажоретни танци “Мажоретни звезди”.

Рано сутринта в събота от Велинград тръгнаха два автобуса, осигурени от Община Велинград, препълнени с красиви момичета. За конкурса заминаха и трите възрастови групи на мажоретния състав към Представителния духов оркестър “Димитър Мечев” при читалище “Отец Паисий” с художествен ръководител Биляна Масларова.
Участието им в подобен род изява е първото досега, но със сигурност няма да остане последно, защото велинградските мажоретки показаха отлична подготова, талант, дисциплина и истинска класа. С абсолютно единодушие и огромно удоволствие журито им присъди три първи места в трите категории на състезанието в клас “Парадни мажоретки” от 8 до 11, от 12 до 15 и над 16 години.
Неоспоримо доказателство за отличното комплексно представяне на мажоретния ни състав е и присъждането на най-големия приз на турнира – купата на Българската спортна танцова федерация.
На проведения след състезанието конкурс “Мис мажоретна звезда” от 33 участнички в конкурса отново наши момичета се качиха на стълбичките. Първото място достойно зае прекрасната Каролина Филипова от втория мажоретен състав, а второто грабна Лилияна Цинцева от основния състав. Двете хубавици се украсиха с ленти и корони.
За доброто си представяне всички мажоретки получиха и персонални грамоти.
Нека е честита тази първа категорична победа на мажоретките и на художествения ръководител на състава Биляна Масларова , а след нея да следват още много високи постижения за красивите и талантливи велинградски момичета.
Весела Цинцева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай