Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.04.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.04.10
Публикувано 2010-04-20 09:10:48 от Темпо

ВОДА Водата в кв. Каменица е годна за пиене, съобщиха от “ВКТВ” - Велинград. Извършено е хиперхлориране, изследванията не са открили отклонения от стандартните химични и микробиологични стойности. След последните дъждове през уикенда обаче водата пак видимо е мътна.


ПРИЕМНА На 21 април в община Велинград ще се проведе изнесена приемна на Регионалната инспекция по опазване на околната среда. От 11 до 14 часа в малката зала на втория етаж експерти от РИОСВ ще отговарят на граждани и представители на бизнеса на въпроси, свързани с екологията и екологичното законодателство. Приемната е по повод световния ден на Земята 22 април.

ХРАНЕНЕ На 15 април в ЦДГ “Радост” във Велинград се проведе семинар за директори и медицински специалисти от детските градини в общината. Лектори бяха специалисти по хранене и диетика от РИОКОЗ - Пазарджик: д-р Иванка Илчева разясни основните принципи на здравословното хранене, а д-р Надя Палийска даде препоръки за дневните менюта за деца от 3 до 7 години.

СЪРБИЯ На 17 и 18 април ученици и преподаватели от СОУ “В. Левски” посетиха град Врчин, който се намира на 20 км от столицата на Сърбия Белград. Целта на екскурзията бе подписване на договор за сътрудничество с училище “Свети Сава” във Врчин, както и поднасяне на цветя на паметната плоча на Васил Левски на Таш мегдан в Белград.

НЕЖНА СИЛА На 19 април сдружението на велинградските жени “Нежна сила” навърши 2 години. Дамите ще празнуват рождения ден с барбекю на открито край Велинград на 24 април.

ПОКАНА Местната дружба “Родина”, Дружеството за защита на Родопите и Община Велинград канят велинградчани на представянето на новата книга “Дружба “Родина” в Чепинско” на Георги Пашов и Костадин Ушев. Срещата е на 20 април от 16 часа в Художествената галерия (Къщата на Цвета).

ГОСТУВАНЕ Преводачката и поетеса от Пазарджик Мария Генова гостува на велинградския Ротари клуб на 13 април. Тя представи книгите на чешкия журналист и писател Владимир Сис “Критичните дни на България”, посветена на Междусъюзническата война и “Първите”, разказваща за строителите на Баронхиршовата железница.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води