Велинград - online - Номинация за Марина от Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Номинация за Марина от Ракитово
Публикувано 2010-04-27 08:50:50 от Темпо

Приключи работата на комисията към фондация “Димитър Бербатов” по проекта “Успелите деца на България 2009”. Номинациите са в раздели наука, изкуство, литература и спорт. Сред 590 избрани деца от цялата страна е и Марина Цанкова Бундева, седмокласничка от СОУ “Св. Климент Охридски” в Ракитово (за номинираните спортисти от Велинград в. “Темпо” писа в предишен брой).

Под умелото ръководство на учителката по физическа култура и спорт и треньорка Таня Пейчинова Марина се занимава активно със спорт от 3 години. За първи път се доказва на общинските ученически игри. Участва в отбора, който партнира на децата от Помощното училище “Петър Берон” и това я прави шампион на областно и вицешампион на национално ниво в Спешъл олимпикс България през 2007, 2008 и 2009 г. Марина допринася за класирането първо място на отбора на СК “Левски” по лека атлетика в Държавните игри на спортистите от малките селища в България в Ихтиман през 2008 и в Ракитово през 2009 г. Тя печели номинацията от фондация “Д. Бербатов” за спечеленото първо място на общинските ученически игри по лека атлетика, за второто място в дисциплината 800 м гладко бягане в Държавните игри на спортистите от малките селища и сребърен медал от областните ученически игри.
През седмицата пристигна и поканата за участие в церемонията по награждаването на номинираните, която ще се състои на 1 май 2010 г. в София.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води