Велинград - online - “Импулс” направи мащабно състезание-спектакъл 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” направи мащабно състезание-спектакъл
Публикувано 2010-04-27 09:04:04 от Темпо

Деветото издание на организирания от КСТ “Импулс” турнир за купа “Пазарджик” и купа “България се превърна в мащабна спортна проява с участието на повече от 300 двойки от 45 български танцови клуба. Пред многобройната публика на 24 и 25 април в зала “Васил Левски” в Пазарджик танцьорите превърнаха спортното състезание в красив, динамичен, а на моменти и драматичен спектакъл.
Проявата имаше и благотворителен характер, тъй като приходите от билети организаторите от “Импулс” даряват за лечението на болната Теодора Нетова от Пазарджик. Турнирът се подпомага от Община Пазарджик и бе официално открит от кмета Тодор Попов, а сред гостите беше и депутатът Ангел Даскалов.
Състезанието започна в събота сутринта и завърши късно в неделя, така че пълната равносметка на постигнатото ще направим в следващия брой. Началото даде пълно основание да вярваме, че и този път президенът и треньор на клуба Петър Милчев и неговите колежки Десислава Петачка и Мая Кондарева заслужено ще се гордеят със своите възпитаници.
Сутринта в събота се проведоха три финала на Открития турнир за купа “Пазарджик” и три пъти състезатели на “Импулс” се качиха на стълбичката на победителите. Златни медали и купа в клас 13 С и 15 С завоюваха съответно Никола Вардев - Венцислава Бормалийска и Валентин Йорданов - Пепи Баева, а в клас 18 С+С представителите на “Импулс” Георги Ганев - Александра Козова спечелиха сребърни отличия.
Много оспорвана бе битката за влизане във финалите за купа “България”. “Импулс” записа истински рекорд, тъй като във финалната шестица в клас “Младежи” стандартни танци влязоха 5 двойки от клуба и една от Асеновград. Съдийте присъдиха първото място на Парушев - Драганова от “Асеновец” през Д. Стефанин - Д. Макнева и Т. Захариев - Ив. Георгиева от “Импулс”.
Конкуренцията беше голяма и на финала за юноши в латино танците, където Иван Караджов - Мона Виделова спечелиха бронзови медали. Драматично се разви най-престижният финал за състезатели над 19 години, стандартни танци. Там безспорни лидери бяха Христо Гръчки - Весела Димова, но подхлъзване в последните секунди на последния танц ги изпрати на второ място.
Още за състезанието и представянето на нашите танцьори - в следващия брой.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води