Велинград - online - “Караоке” спечели панагюрско злато за Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Караоке” спечели панагюрско злато за Велинград
Публикувано 2010-04-27 09:27:09 от Темпо

“Родолюбие” - Панагюрище е един от най-големите по мащаб и най-добрите национални фестивали в България. За шести път на 17 и 18 април там се стекохат деца от всички страни на страната ни, за да участват в този форум на изключително високо ниво. Една от целите му е разпалване на патриотични чувства у подрастващото поколение.

В продължение на два дни от Дом–паметника звучат изпълненията на млади таланти в областта на вокалното изкуство. Участниците задължително се представят с една патриотична и една забавна песен. Тази година имаше 470 участници от 42 градове и села (школи, училища, ОДК, вокални групи, самостоятелни участници и други). Фестивалът бе под надслов 160 години от рождението на патриарха на българската литература Иван Вазов, мотото: ”Всичко българско и родно любя, тача и милея”. Гости на фестивала бяха детска музикална школа от гр. Болгар, Татарстан – Русия.
Членове на професионалното жури бяха Хайгашот Агасян - председател, Светослав Лобошки - композитор, двама вокални педагози и детско жури.
Децата от вокална група “Караоке” към Общински детски комплекс - Велинград с ръководител Юлиана Ковачева се завърнаха с 5 медала. Толкова високи успехи досега групата не е имала! Победители има във всички категории: златен медал за Сонай Юсеин във възрастова група 5-8 клас, сребърен медал за Мария Пашова във възрастова група 1-4 клас, сребърни медали за тях двамата като дует и прекрасните им изпълнения на “Родина” и “Песен за българката”, второ място и сребърна купа и за вокалната група, които се състезаваха с 18 други групи. Прекрасно се представиха и другите солисти, които получиха грамоти: Теодора Алексиева и Милена Кадреева, Веселин Димитров.
На всяко награжданване се чуваше името на Велинград и това бе важното. ОДК отново доказа, че изгражда, възпитава и обучава качествено талантливите деца на града и кара да се гордеят с тях всички преподаватели, родители,общество.
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай