Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.04.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.04.10
Публикувано 2010-04-27 10:04:20 от Темпо

ГЕРБ Готов е графикът за редовните отчетно-изборни събрания на структурите на ГЕРБ в Пазарджишка област. Велинградската организация ще проведе своето събрание на 10 май в Къщата на Цвета. Ракитовската структура е насрочила събранието си за 28 април в читалище “Будилник”.


ХРАНИ 396 450 лева без ДДС е прогнозната стойност на обществената поръчка за доставка на хранителни продукти за детските градини и социалните заведения в община Велинград. Вече е даден ход на откритата процедура, а датата, на която ще се избира доставчик е 11 юни 2010 г.

БОЛНИЧЕН Заради болничен лист, представен от арх. М. Манолов, на 21 април Окръжен съд - Пазарджик не даде ход на наказателното дело срещу него. Съдебният процес по обвиненията в педофилия пак бе отложен.

СТЕНА Пролетните дъждове разрушиха частично подпорна стена по пътя Цветино - Абланица. Стената е по поречието на р. Цветинска и е с дължина 16 метра и височина 4.5 метра. Временно пътят е стеснен, но проходим, предприети са действия за разчистване и няма пострадали, съобщиха от Гражданска защита.

ВиК На 27 април предстои да бъде учредена Асоциация по ВиК на територията на област Пазарджик, която ще даде възможност за кандидатстване по оперативните програми на ЕС. В нея ще се включат 9 ВиК общински дружества, включително Велинград и Ракитово. Очаква се по покана на областния управител д-р Баксанов на учредяването да присъства зам.-министърът на регионалното развитие Екатерина Захариева.

ВЕЛА На 3 май ще бъде отбелязана годишнина от смъртта на Вела Пеева. В 11 часа пред паметника до “Бор” ще се проведе възпоменателно честване, организирано от общината.

ЛЕВСКИ Членове на Общонародния комитет “Васил Левски” ще представят нови издания за историческото наследство на Апостола на българската свобода. Срещата във Велинград ще се проведе на 27 април, вторник, от 17 часа в Художествената галерия. Организатори са общинската структура към Общонародния комитет “В. Левски”, СОУ “В. Левски” и читалище “В. Левски”.

ХОРОВЕ Читалище “Отец Паисий” организира станалата вече традиционна хорова среща. Тя ще се състои на 30 април, петък. Заедно с домакините от Градския хор към читалището на сцената ще пее и дамският хор от Оброчище, община Балчик.

ЦВЕТЯ На 22 април в ОНЧ “В. Левски” се проведе поредната лектория. Г-жа Анка Пещерска разясни как се отглеждат цветя в домашни условия.

ОТВОРЕНО Помощното училище “Драган Манчов” ще проведе Ден на отворените врати, за да покаже какво знаят и могат неговите възпитаници. Всеки, който желае, може да посети училището на 27 април.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води