Велинград - online - В Ракитово ГЕРБ преизбра председателя 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Ракитово ГЕРБ преизбра председателя
Публикувано 2010-05-04 08:43:08 от Темпо

На 28 април в малката зала на читалище “Будилник” в Ракитово се проведе редовното отчетно-изборно събрание на местната структура на ГЕРБ. Гости на събранието бяха народният представител от ГЕРБ Иван Иванов и зам.-областният управител Ваня Минкова.

Председателят г-н Димитър Янушев прочете информация за дейността на членовете на ГЕРБ в Ракитово през изминалата година, като подчерта, че след победата на парламентарните избори с мнозинство, загубата на кметските избори с малка разлика е повод да се направи равносметка на действията на местната структура.
Г-н Янушев бе преизбран за втори мандат като общински ръководител на ГЕРБ, а г-жа Златка Тупарова остана секретар на структурата.
За 7-членния управителен общински съвет бяха предложени 12 кандидати от Ракитово, Костандово и Дорково. Господата Красимир Вандев и Любомир Петков (настоящи общински съветници) си направиха отвод. Така в протокола, който ще бъде представен в Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ - София фигурират имената на Д. Янева, Щ. Холянов, Р. Рускова, Ас. Пелев, Т. Тодоров, Вл. Синапов от Ракитово, М. Йовчева от Костандово, А. Мацанов и Ц. Дангов от Дорково. До края на май и началото на юни те ще получат одобрение или не от Изпълнителната комисия на партията.
По предложение на стария-нов председател Д. Янушев депутатът Иван Иванов инициира среща на членовете и симпатизантите на ГЕРБ в община Ракитово, занимаващи се с дърводобив, с г-н Делин - началник на РУГ - Пазарджик. На събранието бе повдигнат въпрос за квотите дървен материал, определяни от горските стопанства. Г-н Иванов обяви пред присъстващите, че при възникване на проблеми в който и да е ресор, той ще спомага за срещи с хората, от които зависи компетентното им решаване.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води