Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.05.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.05.10
Публикувано 2010-05-04 08:55:40 от Темпо

ДИРЕКТОР На 30 април изтече и не беше подновен договорът на директора на Бюро по труда - Велинград Тодор Кютов. Длъжността временно ще изпълнява Ани Коева, като се очаква да бъде обявен и проведен конкурс за директорския пост.


ПОЖАР На 30 април около 6.30 часа сутринта е подаден сигнал за пожар в два частни имота в Ракитово. Въпреки бързата намеса на огнеборците са изгорели 3 плевни, едностайна жилищна постройка, гараж с автомобил “Фолксваген Пасат”, частично е пострадал покривът на двуетажна къща. Води се дознание, което изяснява причините и щетите от пожара.

АБИТУРИЕНТИ Абитуриентите във Велинград тази пролет започнаха голямото броене от 1 до 12 още в края на април. Тръгнаха колоните с автомобили, а вечер улиците се огласят от серенади с тъпани и песни.

МВР В Областната дирекция на полицията в Пазарджик до 25 май ще работи приемна за набиране на кандидати за Академията на МВР за учебната 2010/2011 г. Приемното време за кандидатите е в 14, 15 и 16 часа всеки работен ден.

1 МАЙ Група социалисти от Велинград взеха участие в митинга по случай 1 май в София. На организираното от БСП мероприятие бяха издигнати искания за оставка на правителството на ГЕРБ.

ЗВЪНЧЕ Музикалната школа “Звънче” участва в юбилейното десето издание на международния конкурс “Изгряват звезди” в Петрич. Мариам Маврова спечели първа награда в своята възрастова група, а Иванка Алексиева - похвална грамота. Успоредно с това продължава усилената подготовка за концертите на “Звънче” в Берлин по покана на Българския културен център.

ХОРОВЕ Хоровата среща, която трябваше да се състои на 30 април в читалище “Отец Паисий”, бе отложена заради служебна заетост на очакваните гости от Оброчище. Допълнително ще бъде определена нова дата за срещата.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай