Велинград - online - “Импулс” жъне международни победи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” жъне международни победи
Публикувано 2010-05-18 08:27:32 от темпо

Успехите на КСТ “Импулс” на международно ниво продължават да валят.
Силният старт за месец май бе на Откритото първенство на Хърватска, където участие взеха 800 двойки от 22 страни, а България бе представена от 10 двойки, три от които бяха на „Импулс”. Шампиони станаха Гръчки - Димова при младежите стандартни танци и Вардев - Бормалийска, които взеха две втори места в категорията на юноши младша възраст.
В по-горната възрастова група двойката взе 3-то място. Като особено приятна изненада се прие представянето на Каракашан – Глиндеман, достигнали до бронзовите медали в латиноамериканските танци при юноши старша възраст.
Поредният успех дойде от Гърция, където на 8 май се проведе Международен турнир от веригата IDSF (носещ точки за световната ранглиста). Състезанието се проведе в град Пирея, въпреки че по предварителна програма трябваше е в столицата Атина. Поради усложнената обстановка там обаче, домакинството прие споменатият гръцки град.
Със златни медали от турнира в категорията на младежите се завърнаха Кристиян Йорданов - Вероника Гаджева, които допълнително се пребориха за 11-та позиция при състезателите над 19 г. Другата участвала двойка на клуба, ръководен от Петър Милчев, бе Георги Ганев - Александрина Козова, които спечелиха 3-то и 4-то място при младежите в стандартни и латиноамерикански танци. Доброто представяне на двете състезателни двойки накара организаторите да поканят “Импулс” за участие и през следващата година, когато се предвижда състезанието да бъде в олимпийския комплекс в центъра на Атина.
Междувременно на 15 и 16 май осем двойки на клуба взеха участие в турнир от веригата за купа България, който се проведе в Сливен и с резултатите от който ще ви запознаем в следващия брой.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай