Велинград - online - Талантът на Спас Караилиев блесна във Варна 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Талантът на Спас Караилиев блесна във Варна
Публикувано 2010-05-18 08:42:59 от темпо

Тринадесетото издание на международния музикален фестивал ”Море и спомени” се проведе от 8 до 10 май във Фестивалния конгресен център във Варна. 250 участници от 12 държави бяха оценявани от жури, съставено от професори по музика, диригенти, композитори, вокални педагози с председател великата българска певица Йорданка Христова.

Интересен бе начинът на провеждане на фестивала в 3 направления: радио-конкурс, забавна песен и стара градска песен. Певците изпращаха демо запис, от който се прави предварителна селекция.
От Велинград участник бе Спас Караилиев с музикален ръководител Юлиана Ковачева. При първоначалния подбор от 250 души остават 40, които добиват правото да се борят в конкурсната програма. В продължение на 3 дни под зоркото наблюдение и оценка на журито изпълнителите се представиха задължително с една българска песен и друга по избор. Спас се представи с песните ”Почти забравена любов” на Васил Найденов и “Наследство” на “Диана експрес”.
Атракцията на фестивала бяха участници от “Mюзик айдъл” като Александър Тарабунов от Македония, но журито прецени те да не получат награди. Първото място спечели Наталия Федотова от Русия, второ за Саша Стефанович от Румъния, а третото бе поделено между певците от Унгария - Лавиния Марин и Ирина Яремчук от Украйна. Изключително високо постижение за нашия представител Спас Караилиев е четвъртото място и поощрителната награда. За таланта си той получи отличие, диплом и предметна награда. Имайки предвид нивото на фестивала, Велинград може да се гордее с успеха на младия си изпълнител.
Юлиана Ковачева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България