Велинград - online - Питат защо туристът да избере Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Питат защо туристът да избере Велинград
Публикувано 2010-05-18 09:16:20 от темпо

Туроператори, които членуват в БАТА и АБТТА, на 12 май пристигнаха на инфотур във Велинград. Тук те посетиха хотелите “Рич”, “Бор”, “Акватоник”, “Свети Спас” и “Велинград”, членуващи в Българския съюз по балнеология и СПА (БСБС). Ръководител на инфотура бе г-жа Гина Стоянова, председател на Контролния съвет на БСБС.

Гостите подробно разгледаха хотелската база и видяха две презентации за Велинград: Дарина Шатова разказа за местните културни забележителности, за стратегията за развитие на туризма и допълнителните услуги и атракции, които предлага курортът, а д-р Станчев от СПА клуб “Бор” изтъкна предимствата на Велинград от гледна точка на медицината. Мястото лекува хората, подчерта д-р Станчев. На въпроса защо туристът да избере Велинград, а не Наречен или Хисаря, той отговори, че благодарение на високата йонизация на въздуха тук почти няма алергии и това прави Велинград особено подходящ за семеен туризъм. Силно положително впечатление на туроператорите направи оборудването на СПА центровете по последна мода, лечебните програми за туристи, алтернативите за възстановяване и особено медицинският център “Сирона”.
Срещата впечатли и с това, че представителите на хотелите не се държаха като конкуренти, а напротив - защитиха философията, че за тях е важно туристът да дойде във Велинград. Веднъж посетил нашия курорт, той ще отседне в един хотел, след това в друг, ще има възможност наистина да избира, защото различните хотелски бази предлагат различни туристически продукти.
На този инфотур не бе обсъден въпросът за цените, който става първостепенен в периода на криза. Това ще е тема на следващата среща, а тази завърши с безспорен успех за Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола