Велинград - online - Ангел Даскалов без конкуренция за лидерството в ГЕРБ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ангел Даскалов без конкуренция за лидерството в ГЕРБ
Публикувано 2010-05-18 09:20:23 от темпо

Народният представител Ангел Даскалов запази поста си на общински председател на ПП ГЕРБ - Велинград след проведеното на 14 май отчетно-изборно събрание. То бе редовно и по първоначалния график трябваше да е на 10 май, но в последния момент датата бе променена от централата. Гост на събранието във Велинград бе Иван Иванов - народен представител, избран мажоритарно и областен лидер на ГЕРБ - Пазарджик.

Ангел Даскалов представи отчет за работата на местната структура на ГЕРБ, която през последната година бе свързана главно с изборите за Европарламент и Народно събрание. Анализирани бяха постигнатите от партията резултати, а като важна предстояща задача бе поставено откриването на офис на ГЕРБ в Сърница. Отчетът бе приет без изказвания.
Работата на тримата общински съветници от ГЕРБ бе отчетена от Боряна Петричева. Занапред представителите на управляващата партия ще водят антикорупционна политика в местния парламент и против създаването и участието на безпринципни коалиции.
Изборът на ново ръководство протече с явно гласуване и без изненади. Дияна Кехайова направи предложение за председател на ГЕРБ - Велинград да бъде преизбран Ангел Даскалов и то бе единодушно подкрепено от участващите в събранието 77 делегати. Поста си на секретар на ГЕРБ - Велинград запази Ваня Минкова, която също нямаше конкуренция.
Общинското ръководство на ГЕРБ ще наброява пет човека. Събранието номинира седем, от които централното ръководство на партията ще избере петима: Йордан Аршинков, Соня Тоскова, Ангел Манолов, Стоянка Гинчева, Любомир Кехайов, Владимир Коцев и Салих Фере.
Този мандат на новото-старо ръководство на ГЕРБ ще е напрегнат и важен, защото включва провеждането на местните и президентски избори догодина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води