Велинград - online - “Караоке” сред най-силните в “Нота по нота” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Караоке” сред най-силните в “Нота по нота”
Публикувано 2010-05-25 07:51:09 от темпо

От 15 до май в Младежкия дом в Пазарджик се проведе Деветият международен конкурс за млади изпълнители “Нота по нота” с участието на 178 деца от цялата страна и чужбина. Председател на журито беше певецът Красимир Гюлмезов, а членове Мая Райкова - продуцент на БНР и Хайгашод Агасян - композитор, международно жури и студенти от Музикалната академия със специалности джаз и поп пеене.

Конкурса се проведе в три възрастови групи: до 9 години, от 10 до 15 години и до 18 години. Във втора група заедно с още 30 деца като индивидуални изпълнители се състезаваха Сонай Юсеин, Мария Пашова и Теодора Алексиева от детската вокална група “Караоке” към ОДК - Велинград. В групата до 18 години се състезава Милена Кадреева. В категория дуети се явиха Сонай и Мария и вокалната група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева.
Конкурсът бе на изключително високо ниво и даде възможност за изяви на млади таланти и популяризиране на българската естрадна песен. За пореден път децата от “Караоке” доказаха, че са едни от най-силните в България. Трето място, парична награда, диплом и торта спечели дуетът Мария Пашова и Сонай Юсеин. Трето място, кристален плакет и диплом спечели Милена Кадреева. Награди на фирми и спонсори получиха за своите индивидуални изпълнения Мария и Сонай. Група „Караоке” бе наградена за своето изпълнение от Младежки дом - Пазарджик и организаторката Сийка Вълчева. Диплом за принос в музикалната педагогика получи и ръководителката на “Караоке” и директор на ОДК - Велинград Юлиана Ковачева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай