Велинград - online - От фестивалната сцена Н. Бързаков обяви: Костандово ще се бори да е център на се 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

От фестивалната сцена Н. Бързаков обяви: Костандово ще се бори да е център на се
Публикувано 2010-05-25 07:58:36 от темпо

Площад “Европа” в Костандово в продължение на четири дни от 20 до 23 май бе превзет от музика, песни, танци и веселие.
През първите два дни бе отбелязан празникът на града, съвпадащ с този на местната църква “Св. св. Константин и Елена”, където на 21 май бе отслужена света литургия.
Програмата бе разнообразна: майсторско управление на автомобили, народни борби, футбол, конни наттегляния, концерт на оркестъра на Антон Раданов
На 22 и 23 май се проведе юбилейният петнадесети национален фолклорен фестивал “Костандово 2010”. Преди официалното му откриване на сцената се качи Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” - Велинград. Поздрави към гостите и публиката отправиха зам.-областният управител Ваня Минкова и временно изпълняващият длъжността кмет на Костандово Ясен Шишеков. Кметът на община Ракитово Емилия Еленкова изрази убедеността си в по-доброто, европейско бъдеще на костандовци. Председателят на Общински съвет - Ракитово Никола Бързаков се обърна към множеството със “Скъпи съселяни” и обяви, че Костандово ще продължи да се бори да стане център на селищна система. Тук няма кражби, няма просяци и няма да има, костандови знаят как да се справят с живота, каза Н. Бързаков. Кметът на община Велинград Иван Лебанов нарече костандовци “приятели”, защото се чувства 50% костандовец и още помни как е играл край джамията.
Поздрав от велинградския кмет към жителите на Костандово беше изпълнението на Сонай Юсеин и Мария Пашова от вокална група “Караоке” - Велинград. След това в програмата се включиха и самодейците от фолклорната група към ОНЧ “Васил Левски” - Велинград.
Над 45 състава бяха поканени от домакините за участие в тазгодишния фестивал, като техните изпълнения бяха оценявани от доц. Крум Георгиев и всеки състав получи диплом и грамота. Концертите в събота и неделя вечерта бяха поверени на Софи Маринова, Янко Неделчев и Нел.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води