Велинград - online - 410 членове на Съюза на слепите избраха ново ръководство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

410 членове на Съюза на слепите избраха ново ръководство
Публикувано 2010-06-01 08:27:09 от темпо

На 26 май в голямата зала на общината се проведе отчетно-изборно събрание на Съюзната организация на слепите от общините Велинград и Ракитово. Негови гости бяха заместник-кметът Дияна Кехайова, Велик Атанасов - председател на Регионалната съюзна организация в Пловдив, Коста Дечев-председател на Регионалната ревизионна комисия и Ани Караиванова, г-жа Рачева от “Социално подпомагане” - Велинград и Ели Янева-Зисова - директор на Дневния център за хора с увреждания.

В отчетнияо доклад на председателя на Съюзната организация Мария Димова бе отбелязано направеното през изминалите 5 години, като на първо място се посочи, че броят на членовете е нараснал на 410 души и всички те са обходени. Като успех на ръководството бе отчетено, че ТЕЛК вече идва във Велинград два пъти годишно. През отчетния период бе спечелен и осъществен успешен проект с общината за осигуряване на едно работно място за инвалид и пълно офис-обзавеждане. Освен това всяка година се раздават дърва за огрев на членовете на организацията. Специално място в доклада бе отделено за добрата работа с Елисавета Миланова - директор на “Социално подпомагане” и с Ели Янева.
През отчетния период редовно са се празнували коледните и пролетните празници благодарение на спонсорите: Община Велинград, ЕТ “Фани”, Ангел Чопев, Златко Златанов, Илия Линчев, “Симид”, “Мариам”, “Бонбон”, Гранд хотел “Велинград”, “Двореца”, “Олимп”.
Събранието преизбра Мария Димова за председател и за член на Управителния съвет на Регионалната съюзна организация на слепите - Пловдив. За членове на Управителния съвет на местната организация с пълно единодушие бяха избрани: Бойка Зарева, Николина Гинева, Йорданка Живкова, Мария Кълъчева, Калинка Благова и Николина Дамова, както и 14 делегати за събранието на регионалната организация в Пловдив.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай