Велинград - online - Дъждът не попречи на детския празник 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дъждът не попречи на детския празник
Публикувано 2010-06-08 08:38:36 от темпо

Силният дъжд на 1 юни стана причина концертът за деня на детето да бъде преместен от площад “Н. Гяуров” в салона на читалище “Отец Паисий”. Това обаче не попречи на ентусиазма на участниците и публиката, която изпълни залата до краен предел.

На красиво украсената с балони и цветя сцена се изявиха деца от всички школи към Общинския детски комплекс и това превърна двучасовия концерт в истински пъстър калейдоскоп от песни, музика, танци, театър и художествено слово. В него се включиха и малчуганите от ОДЗ “Слънчице”, чието сиртаки бе бурно аплодирано от публиката.
Директорката на ОДК Юлиана Ковачева и зам.-кметът Валентина Цветанова наградиха с грамоти всички школи и техните възпитаници, донесли толкова медали и отличия от различни изяви и състезания през годината. Темпо

Благодарност
Ръководството на Общински детски комплекс – Велинград благодари на ръководството на Община Велинград и кмета Иван Лебанов за съдействието за организиране на празничния концерт за 1-ви юни - ден на детето.
Благодари на гостите на концерта: заместник-кметовете Валентина Цветанова, Дияна Кехайова, Исмет Бабучи, Георги Янчев и Недялка Стефанова – директор дирекция “Образование, култура и вероизповедания”, които показаха своята съпричастност към изявите на децата в града.
И не на последно място благодарим на нашите спонсори за осигурените сладки изкушения за всички участници и гости на концерта: сладкарница ”Меги” ,сладкарница “Мариам”, сладкарница ”Бонбона” и фирма “Премиера 257”. На всички тях от сърце желаем здраве и късмет!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България