Велинград - online - Посрещаме WRC с кокошки и разбит асфалт? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Посрещаме WRC с кокошки и разбит асфалт?
Публикувано 2010-06-15 08:44:33 от темпо

По-малко от месец преди провеждането на кръга от световния рали шампионат WRC в България и в частност във Велинград все още има недоизкусурени и нелицеприятни неща, с които ще се сблъскат фенове и състезатели, ако не се вземат мерки за тяхното отстраняване. Става въпрос най-вече за състоянието на асфалта на мястото, което е определено от организаторите за дозареждане на автомобилите между скоростните етапи, което се намира срещу пазара откъм жп-линията. Остарялата асфалтова настилка силно се е нацепила и на места наклонила, което със сигурност ще направи неприятно впечатление на Кими Райконен и останалите светила от най-престижното рали състезание в света.

Допълнителен минус към състоянието на въпросното място се прибавя от непрекъснатото му ползване в неделния пазарен ден за място за продажба на животни, макар че само на няколко метра има табела, която забранява използването му за подобен род търговски цели. Бдителни граждани начело с автомобилния рали пилот Турал Метков сигнализираха за проблемния участък и изпратиха снимки, с които се доказва нуждата от незабавно асфалтиране и прекратяване на търговията с животни, ако не искаме да станем за смях пред многобройните фенове и състезателни екипи.
Припомняме на читателите, че световният рали шампионат тази година за първи път ще се проведе в България между 9 и 11 юли и ще премине през нашия град като междинна зона между скоростните етапи.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води