Велинград - online - Хотелиери пишат на министър Р. Плевнелиев: 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Хотелиери пишат на министър Р. Плевнелиев:
Публикувано 2010-06-15 09:31:57 от темпо

Собствениците на повечето от големите хотели във Велинград написаха писмо до министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. В него настояват за решителна и незабавна намеса по повод състоянието на пътя Велинград - Юндола - Якоруда до разклона за Елешница - Банско.

Пътят е в тежко състояние, осеян не с дупка, а с кратери, почти непроходим. Хотелиерите искат министър Плевнелиев да разпореди проверка кой е виновен за липсата на най-елементарна поддръжка на пътя години наред и да се започне незабавен авариен ремонт.
Сегашното състояние на пътя е предпоставка за сериозни пътнотранспортни произшествия. В същото време това е пътят, който осигурява бизнеса на нашия регион със Солун, Кавала, Драма, Ксанти. Туристическият бранш разчита, че гръцки туристи могат да станат основни клиенти на Велинград и околните населени места. Но има множество оплаквания от гръцките туристи за повредени автомобили и категоричен отказ да използват този път - тези туристи едва ли ще се върнат пак в нашия край, независимо, че са доволни от хотелите. “Или направете този път проходим, или го затворете официално и така ще си спестим срама от чужденците и ремонтите на автомобилите”, пишат хотелиерите.
Техните надежди са, че министър Росен Плевнелиев ще направи пряка връзка между бизнеса в региона, жизненото равнище и състоянието ина този път и ще има бърза намеса на държавата за решаване на дългогодишния проблем с този участък от републиканската пътна мрежа.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай