Велинград - online - Школите на “Импулс” показаха какво са научили 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Школите на “Импулс” показаха какво са научили
Публикувано 2010-06-21 21:58:40 от темпо

До 16 часа на 1 септември школите на КСТ “Импулс” са в заслужена почивка. Краят на учебно-тренировъчната година и началото на ваканцията бяха отбелязани с голям концерт на 16 юни в традиционно пълната зала на читалище “Отец Паисий”. Концертът имаше и благотворителна кауза - със събраните от вход такци КСТ “Импулс” ще помогне на Дневния център за деца с увреждания в Ракитово.

В концертната програма предимство имаха танцьорите от школите, за да покажат колко много вече знаят и могат. Най-малките демонстрираха стъпките на ча-ча, школата от Дорково плени публиката с една “Приказка за невъзможната любов”, школата от Ракитово танцува английски валс заедно с малкия Атанас Клечаров от Центъра за деца с увреждания, школата от Велинград пресъздаде темперамента на пасо добле. За първи път залата аплодира “космическия танц” на Мария Ангелова и Пепи Баева, а най-малката .танцьорка Ивана Енчева изтанцува своето неповторимо танго.
Участваха и двойки на КСТ “Импулс”, които през годината се качиха на стълбичката на победителите в различни турнири в страната и чужбина: Н. Вардев - В. Бормалийска, В. Иванов - П. Баева, Г. Ганев - Александрина Козова, А. Христов - Ш. Манахова, Б. Даскалов - Д. Енчева, А.Георгиев - Е. Баева, К. Йорданов - В. Гаджева.
В края на поредната успешна година благодарности към треньорите Деси Петачка и Мая Кондарева, към техните помощници от клуба и към родителите на танцьорите отправи президентът на КСТ “Импулс” Петър Милчев. Поканата към публиката е за 8 юли - тогава на площад “Н. Гяуров” клубът ще изнесе грандиозен концерт в рамките на Велинградските празници на културата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай