Велинград - online - Оцениха приноса на Златко Златанов 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Оцениха приноса на Златко Златанов
Публикувано 2010-06-21 22:18:27 от темпо

Председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград Златко Златанов получи приза “Личност с принос за развитието на СПА туризма” на първите “СПА номинации”, състояли се на 16 юни в Правец. Наградата е признание както за личните усилия на Златко Златанов за популяризиране на българския СПА туризъм, така и за Велинград като СПА столица на Балканите.

Тазгодишните първи по рода си “СПА номинации” се проведоха по идея на Българския съюз по балнеология и СПА и на инициативен комитет начело с кмета на Белоградчик Емил Цанков. Проявата бе подкрепена от Министерството на икономиката и туризма, като ресорният заместник-министър Иво Маринов лично участва във вечерта на наградите в новия хотел на шефа на “Лукойл” Валентин Златев в Правец.
Велинград бе сред номинираните в категорията “СПА дестинация”, но дни преди 16 юни взе решение да не се конкурира с останалите номинирани курорти Сандански, Девин, Кюстендил и Хисар. Решението се базира на официално присъдените на Велинград звания “СПА столица на България” и “СПА столица на Балканите”, които сами по себе си са показателни за мястото ни сред СПА-дестинациите.
Журито, съставено от представители на Българския съюз по балнеолоия и СПА и инициативния комитет, определи град Сандански за победител в категорията “СПА дестинации”. Раздадени бяха и награди за СПА-център, верига, производители на оборудване и др.
Общо мнение на бранша е, че рекламата на възможностите за СПА-туризъм в България трябва да продължи и то в много по-голям мащаб, за което се чака решаващата помощ на държавата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води