Велинград - online - Пианистите приключиха годината с концерт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пианистите приключиха годината с концерт
Публикувано 2010-06-29 08:25:48 от темпо

На 25 юни в залата а ОНЧ “Отец Паисий 1893” се проведе традиционният концерт на школата по пиано, с който приключва годината за учениците от класа на Стоянка Енчева.
Концерта откри малкият Георги Дзигаров с “Котешки марш” и “Автомобилите на старото време” на Шаум, а Боряна Зарева изпълни “Ариозо” от Тюрк и “Гайдарче” от Парашкев Хаджиев.

И Камен Кърпачев свири П. Хаджиев - “Малка прелюдия” и “Руски девически танц” на Спиндлер. Александра Масларова изпълни “Аквариума” на Стефан Илиев, а Димитър Байрактаров - “Влак” на П. Хаджиев и “Арабеска” от Бургмюлер.
С четири изпълнения се представи Екатерина Зарева - “Етюд” на Хелер, “Прелюдия” на П. Хаджиев, “Тайната градина” на Ролф Лавланд и откъс из операта “Прилепът” на Йохан Щраус.
Първата част на “Соната” от Бетовен, откъс от “Фантазия” на Шопен и “Етюд” от Манфред Шмиц изпълни Йорданка Байрактарова, а Милка Хорозова представи “Хабанера” из операта “Кармен” на Жорж Бизе и “Токата” на Арам Хачатурян.
Концертът на възпитаниците на Стоянка Енчева завърши с “разказаната” на четири ръце от Йорданка Байрактарова и Милка Хорозова “Любовна история” от Франсис Лей и изящно елегантната “Полка” от Александър Бородин.
Видимо доволна от изпълненията и заслужените аплодисменти на публиката, Стоянка Енчева раздаде свидетелствата на своите възпитаници. А от името на ръководството и председателя на читалището Цветан Котев Весела Цинцева поздрави младите пианисти и техната преподавателка и им връчи грамоти и лакомства.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води